Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Цончо Ганев, зам.-председател на партия Възраждане смята, че еврото

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Цончо Ганев, зам.-председател на партия Възраждане смята, че еврото
Коментари Харесай

Цончо Ганев от Възраждане смята, че еврото ще унищожи България

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Цончо Ганев, зам.-председател на партия " Възраждане " счита, че еврото ще унищожи България и българите.

" Възраждане " е идея за България. Имаме цялостен разпад на държавността от 35 години.

България има потребност от възобновление.

Във въвеждането на еврото няма какво да ни успокоява. Най-важното са няколко точки: губим фискална самостоятелност, това е загуба на суверенитет. Това е прекачване отговорността от Българска народна банка към Европейската централна банка. Какво вършим, когато ЕЦБ вземе решение за осъществяване на избрана политика, която е в ущърб на България, само че насърчава и е добре за Германия? Нищо не можем да създадем.

Ние сме най-бедната страна в ЕС по всички публични данни. Когато се вкара еврото, ще имаме повишаване на цени. В момента от доста години сме в ръб и имаме 45 милиарда в запас. При влизане в еврозоната те автоматизирано се освобождават и огромна част от тях отиват разполагаем на държавното управление, а друга част от тях отиват като гаранция в Евросъюза. От тук нататък какво ще се случи с нашите управници в нашата корумпирана дължава?! 

Повтарят, че това е клубът на богатите, само че това не е правилно, всяка държава има общоприет растеж. " - разясни Ганев възгледите на партията си.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР